Nieuws

GoSite houdt rekening met de wensen van haar gebruikers. Ook uw suggesties voor uitbreiding van het pakket zijn van harte welkom!
info@gosite.nl

 Met de site knop kunt u een voorbeeld van uw website openen in een nieuw venster. Eventuele gewijzigde pagina's worden na uw bevestiging automatisch opgeslagen. De help knop is groter gemaakt, zodat deze beter opvalt.
 
 Tabellen importeren uit Excel inclusief opmaak.
Het is mogelijk om een tabel inclsuief opmaak (kleuren, lettertypen en randen) te kopieren en deze tabel te plakken in basisschoolweb. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier gegevens overzetten van Excel naar Basisschoolweb.
 
afbeelding verwijderen Bescherming e-mail adressen
Alle e-mail adressen op uw website worden vanaf nu automatisch beschermd tegen misbruik. De bezoekers van uw website zullen geen verschil ontdekken, maar ongewenste programma's die het internet afzoeken naar uw e-mail adressen zullen deze niet meer vinden op uw website. Deze functie is vanaf 10-11-2005 geactiveerd, pagina's die zijn opgeslagen voor 10-11-2005 waar een e-mail adres staat moet u opnieuw opslaan.
 
afbeelding verwijderen Nieuwe module beschikbaar!
Vaste gebruikers van basisschoolweb hebben het al gemerkt: In de knoppenbalk is er een knopje toegevoegd:  afbeelding verwijderen    Een prullenbak waarin oude foto's verdwijnen.
Met andere woorden: het is nu mogelijk oude, niet meer te gebruiken foto's helemaal van de website te verwijderen. 
 
Recensies
Dat wat we altijd al wilden, realiseren we nu dankzij basisschoolweb!

Op onze school ontbrak het ons tot voor kort aan kennis en tijd om de website actueel te houden. Werken met basisschoolweb is voor ons een uitkomst.

Tot onze eigen verbazing hebben we gemerkt dat basisschoolweb zo gebruiksvriendelijk is, dat we nu zelf de site kunnen onderhouden. De tijd dat wij als school afhankelijk waren van een welwillende vrijwilliger is hiermee echt voorbij.

Met veel plezier maken we nu vlot zelf nieuwe pagina's, voegen linken toe en zetten werk van de kinderen op de site. Bovendien maakt dit dat we vol nieuwe ideeën zitten!

Linda Tukkers
Directeur basisschool Anna van Buren - Enschede-Noord
 

Bekijk website: Anna van Buren
Ik ben van mening dat een website geen vervanging van een informatieve bedrijfsfolder moet zijn. Maar dat was mijn website (www.peppel.nl) de laatste paar jaar wel, weinig tot niks veranderde op de site.
 
Sinds ik gebruik maak van GoSite kan ik heel snel de informatie van mijn website up to date houden. GoSite is erg gebruiksvriendelijk, zodat het mij niet teveel tijd kost om iets op de site aan te passen.
 
Tanya Peppel
Peppel & Partners - onderwijskundige ondersteuning
Links
  www.webmasterstartpagina.nl
http://html.pagina.nl/
www.formdesk.nl
Handige pagina voor degenen die zich met de website bezig houden
Een overzicht pagina met links over html
Eenvoudig uw eigen online formulieren toevoegen aan de website