Welkom

Welkom op de website van GoSite, De online web editor voor de professionele websites.

Op deze site willen wij u graag informeren over de mogelijkheden van GoSite, de mensen en bedrijven achter GoSite en wat GoSite voor uw bedrijf kan betekenen.

 

GoSite vernieuwd
 De GoSite pagina bouwer (editor) is vanaf 25 januari ook geschikt voor gebruik met windows vista en windows 7. Een geheel herschreven versie van de GoSite pagina bouwer is hiervoor noodzakelijk geweest. Tevens zijn er nieuwe functies toegevoegd zoals ankers, uitgebreide tabelfuncties, zoekfuncties in de pagina bouwer, plakken als schone tekst, plakken vanuit word, horizontale lijn, opmaak verwijderen, inspringen en nog veel meer...

 

Gebruikers van Internet Explorer 7, 8 en 9

Microsoft heeft Internet Explorer 9 uitgebracht. Door de aangescherpte beveiliging in Internet Explorer 8 en 9 werken enkele functies in GoSite niet optimaal. Dit kan eenvoudig opgelost worden door GoSite toe te voegen aan de lijst van vertrouwde websites in de nieuwe Internet Explorer 8 en 9.

U moet de volgende stappen doorlopen om GoSite toe te voegen aan de vertrouwde websites:

  1. Klik op "Extra" en kies voor "Internet Opties"
  2. Klik op het tabblad "Beveiliging"
  3. Klik op het icoon "Vetrouwde Websites"
  4. Klik op "Websites"
  5. Zet het selectievakje uit van "Serververificatie (https://) voor alle websites ..."
  6. Type in het vak onder "Deze website toevoegen ..." http://www.gosite.nl en klik op toevoegen.
  7. Klik tweemaal op Ok
Nadat u deze instelling heeft gemaakt kunt u GoSite wederom goed gebruiken.
 
Over GoSite
 
GoSite is de online web editor voor de professionele websites met als doel bedrijven de mogelijkheid bieden om op eenvoudige wijze zich op internet te presenteren met een actuele website.

Dankzij de GoSite web editor kunt u dan ook zeer eenvoudig de informatie op uw website up to date houden. Als u wilt weten hoe, bezoek dan onze demo pagina voor meer informatie. U zult versteld staan hoe makkelijk het gaat.

De basis wordt gevormd door de standaard web editor waarmee de website gebouwd kan worden en de Authorisatie / gebruikersbeheer module waarmee u kunt bepalen wie van uw medewerkers de website kunnen beheren.
Hierbij is webhosting al inbegrepen, dus daarover hoeft u zich niet druk te maken.
 
De web editor van GoSite is modulair opgebouwd. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke functionaliteit u nodig heeft voor uw website. Tevens is het mogelijk om maatwerk,  zoals bijvoorbeeld een rekenmodule, te leveren naar wens.

Er zijn verschillende uitbreidmogelijkheden. Zoals een Kalender Module, een module die Flash filmpjes ondersteund, een module om ook de broncode te kunnen bewerken en een module met een eigen domein naam.

Uiteraard is deze site ook gemaakt met behulp van de GoSite Web Builder.
 
Meer informatie vind u op de product informatie pagina.
 
 
Demo

Wilt u zich overtuigen hoe gemakkelijk het is om uw website te onderhouden?

Log dan nu in om met onze demo uit te proberen.
Hiervoor kunt u in loggen met de volgende gegevens:

Gebruiker = gosite
Wachtwoord = demo

Zo makkelijk is het als u straks uw eigen website up to date wilt houden!

Als u meer wilt weten, kijk dan op onze demo pagina voor meer informatie.
 
Bedrijven achter GoSite

Irma Wevers
Invert Ontwerp
Renso Lohuis
Ren Web Design
Freddy Hüttner
BitBox Software bv
GoSite is voortgekomen uit de samenwerking van BitBox Software Solutions BV, Invert Ontwerp en Ren Web Design als een gezamelijk initiatief.

 

Basisschoolweb

Basisschoolweb is het broertje (of zusje) van GoSite. Dit is een speciale versie van de web editor, speciaal gemaakt voor (basis)scholen.

Deze versie is vooral gericht op de gebruikers, die minder ervaring hebben met computers en met het bouwen van websites.